18103

Villa Bousberg Landgraaf

 START BOUW | AUGUSTUS 2020

Wonen in Villapark de Bousberg betekent wonen op de mooiste locatie in Zuid-Limburg aan de rand van de Brunsummerheide in Landgraaf.

Wonen waar de natuur letterlijk tot aan uw deur komt. Het rustgevende uitzicht over de prachtige glooiingen van het Limburgse landschap midden in de natuur is de belangrijkste waarde van wonen in Villapark de Bousberg. Wonen en genieten betekent hier hetzelfde.

Villapark De Bousberg, grenst aan het natuurgebied de Brunsummerheide en vormt de overgang naar het verstedelijkte gebied van Landgraaf. De prachtige omgeving en de groene natuur geven het gevoel dat het vakantie is. Je geniet van de vrijheid en de rust.

In Villapark de Bousberg ben je als het ware te gast in het landschapspark, dat eigendom is van de Coöperatie. Als eigenaar van een woning ben je tevens lid van de Coöperatie en daardoor mede-eigenaar van het park. De Coöperatie regelt het beheer en onderhoud, waardoor dit de beste garantie is voor een mooie en vooral beheersbare groene omgeving, met zicht op een uniek Europees Natuurgebied.

Lees Meer
Sluiten