17084

13 Patiowoningen Sjtadshaof Roermond

Wat jouw dromen ook zijn, in Sjtadshaof staat niets je in de weg om ze waar te maken. In een kleinschalige buurt in het groen, aan de rand van stad. Met verschillende types koopwoningen, van geschakeld tot twee-onder-een-kap en vrijstaand. Hier is alle ruimte voor jouw woonwensen.

BOUW SJTADSHAOF IN ROERMOND BEGONNEN

Wethouder Angely Waajen heeft samen met kopers, directeur Giel Martens van Bouwbedrijven Jongen BV en Ruud van Melick van Jongen Projectontwikkeling BV op 9 juli 2019 het startsein gegeven voor de bouw van de eerste elf woningen in het bouwplan Sjtadshaof. Deze eerste grondgebonden woningen bestaan uit acht rij- en hoekwoningen, twee half vrijstaande woningen en één vrijstaand-geschakelde woning. De oplevering zal naar verwachting al in het najaar plaatsvinden omdat gebruik wordt gemaakt van een bijzondere bouwwijze, die een kortere bouwtijd mogelijk maakt.

Sjtadshaof wordt een nieuwe buurt met een gevarieerde mix van woningtypes in de koopsfeer en mogelijk dat een aantal woningen ook in de vrije sector huur wordt aangeboden. Een nieuwe buurt op een mooie, groene plek aan de rand van de stad, bij de overgang naar het landelijke gebied en toch op korte afstand van voorzieningen en uitvalwegen.

Het plan is ruim opgezet, met maximaal 110 woningen in verschillende typen met voldoende parkeerruimte, plekken om te wandelen en een veilige speelruimte voor kinderen. Kortom, een plek waar je na een dag hard werken in alle rust en ruimte thuiskomt.

Lees Meer
Sluiten